Tema: Re: Arteja sezonas - saslykai
Autorius: hedgehogus paiuricus
Data: 2012-03-11 20:32:51
prieskoniai, svogunai, cesnakas, citrina arba laimas ir alyvuogiu aliejus

mesa kokias 15-20 minuciu paminkai ir po valandos-pusdienio gali kept

tiesa, mes mesa pjaustom mazesniais nei iprasta gabaleliais

-- 
eM



| Atgaivinam tema, kadangi sezonas arteja. Yra teke isbandyti daug receptu,
| bet nei vienas nebuvo tobulas. Skaniausi mano valgyti - vaziuojant nuo 
Kauno
| link Kacergines, ten mazdaug pusiaukeleje yra tokia pakeles saslykine po
| desine. Zinau, kad labai svarbu yra gera mesa. Bet kaip ja paruosti? 
Kolkas
| labiausiai man prie sirdies, nor ir ne pagal feng-shuj su keciupu ir
| majonezu... Isbandziau ir dvasingali Stalic'iaus recepta, vien su 
svogunais
| ir prieskoniais - neuzkabino baisiai. Pasidalinkit.
|