Tema: Skaitytojų paraštės. Devyniasdešimt ketvirtoji savaitė
Autorius: ivs su savo saldytuvu
Data: 2012-02-12 08:38:45

jo, smulkiai pjaustytas kopustas ir per burokine tarka sutarkuotos morkos,
pakepintos ant alyvuogiu aliejaus - labai geras garnyras prie visko arba
tiesiog siaip su juoda duona. dar galima kmynu iberti gera sauja. ir kelias
skilteles rugstaus obuolio. galima ir spanguoliu arba dziovintu slyvu, net
riesutu. bet jei spanguoliu ir riesutu - tada nebetiks pomidoras. o grybus
pakepinus aliejuje su daug svogunu, svogunu laisku ir per burokine
tarkuotom morkom, irgi su spanguolem ar dziovintom slyvom, uobuoliais ten
riesutais reikia uzpilt ant is vakaro verdanciu vandeniu uzplikytu grikiu.
tada tik pasidairyt didelio sauksto ir gero kriuziuko pieno.
bet visi sitie kepinimai ir tarkavimai tinka tik tiems, kas turi keptuves
ten ir duchovkes ir laiko bei noro. o buna, kad zmogui kazko vis pritruksta
- tai laiko, tai tarkos, tai keptuves, tai grikiu... - america tai vadinasi
;)

-- 
Komentuoju straipsnį http://www.culture.lt/lmenas/?st_id=19236