Tema: Skaitytojų paraštės. Devyniasdešimt ketvirtoji savaitė
Autorius: mie
Data: 2012-02-11 22:19:48

tikrindama pasta uzkliuvau uz zinutes "kaip pagerintai iskepti blynus".
nagi, parodykit, gal as ko nezinojau iki siol. kelios taisykles
nereiksmingos - pavyzdziui: pries kepant isitikinti, kad miltai sviezi arba
kiausiniuz ir piena isimt is saldytuvo ir palaikyt kambario temperaturoj.
toliau siulo simta kem astuonis blynu receptus. pasirinkau viena -
cecilijos roznovskos bulviniu blynu, prikimstu kumpiu, svogunais ir
grybais, recepta. nors paveikslely atrodo kaip rudi gniuzulai, nelabai
apetitni. bet juk turetu but skanus. tingedama skaityt aprasyma,
nukopijavau ir imeciau i youtuba - tegu vaizdziai parodo. youtubas paklause
gal as turejau omeny "cecilijos ROMANOVSKOS blynus, idarytus ...viskuom
ten"? gerai, istaisiau i romanovska - gali buti, kad ir ji kepa tokius
blynus. tuomet youtubas parase, kad nera rezultatu su romanovska, kepancia
blynus su tokiu idaru. tai velniam dar klausineti? tai pasakykite youtubas
durnas ar protingas. na, stumiu laika, tikiuosi sulaukti filmo, tuomet
ramiai nusmigsiu.

-- 
Komentuoju straipsnį http://www.culture.lt/lmenas/?st_id=19236