Tema: Re: COMM (pakartotinas): 6 a. namu valdos zemes sklypas uz 45000 lt
Autorius: T:\)
Data: 2009-01-16 12:42:24
Nezinau kaip skaiciuoti, tik galiu pasakyti uztikrintai, kad jei skaiciuoji samata geriau skaiciuoti i didesne puse. Tad geriau jau tegul zmogus skaiciuoja po 2500 lt/m ir finale sutaupo, nei skaiciuoja po 1500 lt/m ir paskui pritrunka. 
Ypac daug reiktu "uzmesti" prie samatos, jei samata darosi pirma karta statantis, darantis remonta nes buna kruva nenumatytu islaidu, ar paaiskeja, kad uz suplanuota kaina neiseina nusipirkti (pvz. paskaiciuoji gipso kaina ir profilius, betpamirsti smulkmenas varztus, tinkliukus ir pan. arba pvz rozetes atrodo smulkmena, bet kai reikia pirkti paasikeja, kad jau ir simtai lekia is pinigines). Kuo didesne patirtis ir kuo daugiau praleidi planuodamas, tuo tiksliau pataikai galutiniam rezultate palyginus su samata :)

T:)

"Makauskas Vidas" <vms@centras.lt> wrote in message news:gkpnqb$e42$1@trimpas.omnitel.net...
>> a, nu tai taip ir sakyk - kosmetinis remontas ir langu keitimas. 
> As ir nesiginciju. Tarp kitko net sena klozeta pasilikau. Ji pastatysiu tuomet kai murys sienas net neuzdengus stogo. Suprantama, kad keisiu kai gyvensiu, nes iki to laiko gali buti sudauzytas arba pavogtas. Kaip tokiu atveju skaiciuojama namo irengimas - nemokamas ar iskaiciuoti i busimas islaidas?