Tema: Re: Usas - game over?
Autorius: Gintas
Data: 2010-06-14 14:40:32
neskubant tirti, po kazkiek metu visi itariamieji sava mirtimi mirs. Juk niekas su saule negyvens? Taciau uz ka algas gauna tiek specai? Ar nusikaltimai genijaus organizuoti, kad visa sistema pries ji bejege?  


"Jonas Sergejenka" <johnas@kazhkur.com> wrote in message news:hv53re$h9o$1@trimpas.omnitel.net...
> Xebra, atsipūskit, kiek galima nesąmones rašinėti apie sąmokslo teorijas.
> Mynė rubuiliukas savo keturračiu, pirmąkart užsėdęs, kaimo keliukais/pievomis, pagavo vėžę, trinktelėjo, šoktelėjo, vožėsi išsiskėtęs, slankstelis lūžtelėjo - guli sau ramus baloje. Nx prisigalvoti būtų-nebūtų dalykų?
> Šiuo atveju viską jums painioja tik pati asmenybė. Jei būtų ne Ūsas, tai purvasklaidoje maksimum ką perskaitytumėt, tai: "Ekstrymo mėgėjui savaitgalis baigėsi liūdnai". Ir prierašas: "važiavo be šalmo, nesuvaldė, nuskrido į griovį, iškrito iš balno ir gavo mirtiną traumą...."
> 
> Bet kuriuo atveju, egzpertai gi dar jį patyrinės - tai prašom "sąmokslauti" tik tuo atveju, jei bus pasakyta "paspringo savo vėmalais"...
> 
> J.
> 
> 
> "Gintas" <netikrass@adresas.lt> wrote in message news:hv533o$g22$1@trimpas.omnitel.net...
>> na, jeigu reiktu taip nuskristi nuo keturacio, ar su visu keturraciu, kad neliktu jokiu pastarojo aplankstymo zenklu-uzduotis sudetinga. Taciau , kaip jau sakiau-man netgi ne tas keista. Keista, kad tiek laiko tiriama byla, kad galu gale isaiskeja-nebera ko ir betirti. Visi zuve. Nukentejusieji-nusauti, itariamieji- kas vemalais paspringes, kas baloje prigeres. Gauja specialistu algas gauna, per tv postringauja,  o kokie ju darbo rezultatai? Suma sumarum-apibendrintu kas nors, kiek teisesauga atidirba uz gaunama alga. 
>> 
>> "Linas Petkevičius" <linas@NONONOinfonova.lt> wrote in message news:hv52a1$ejs$1@trimpas.omnitel.net...
>> > 
>> > 
>> > "Gintas" <netikrass@adresas.lt> wrote in message 
>> > news:hv51tn$e1q$1@trimpas.omnitel.net...
>> >> tas, kad eiliniu nusikalteliu nesugebama sugauti, kas jie bebutu. O kol 
>> >> visa teisesauga "dirba issijuosusi",  itariamieji keistokai palieka si 
>> >> pasauli.
>> >>
>> > 
>> > O kas keisto Uso mirties aplinkybese? Gal zinai koki amirties priezastis? 
>> >