Tema: TEO Interneto paslauga nuomuojamam bute
Autorius: Jornada Del Muerto
Data: 2010-06-09 16:29:55
Sveiki,

    Klausimas is srities, kas butu jeigu butu.

    Jau virs metu uzsisakes TEO interneta, kadangi pataikiau i akcija tai pirmus metus jis kainavo 10lt menesiui, bet beda ta kad pradzioje jie ivede telefonine linija, o veliau sviesolaidi, o linija tapo kaip ir nereikalinga ir uz ja tenka moketi, kada pasidomejau TEO, tai man pasake kad turiu dabar laikyt ta niekam nereikalinga linija dar pora metu, del to kad kitaip iseina kad nevykdau sutarties isipareigojimu ir rodos ta suma kiek pirmus metus maziau teko moket tektu kompensuot (1 metus mokejau tik po 10lt).

    Tai cia jie mane kaip ir priciupo, bet jie nezino kad cia nuomuojamas butas ir as neesu savininkas, faktiskai jokio sutikimo is savininko as jiem nepateikiau ir mano nuomuone si sutartis gali buti is viso negaliojanti? nes kazkada kai vedeme kabeline tai pamenu kad tiekejas reikalavo tokio sutikimo?

    Taigi idomu kas butu jei pasakius kad cia nelabai legaliai jie ji ivede? tektu man viska kompensuot ar sutartis aplamai but tiesiog panaikinta? Idomu kas butu :) tiesiog jie pasiko su savo linija man, tai galiu ir as jiem.