Tema: Re: Keli patarimai apie audio is patirties
Autorius: eMJei
Data: 2014-02-02 22:50:14
grūdų malūnui svarbu koks malimo greitis tonos/h, namų šeiminkės 
virtuvės kombainui svarbu kiek rupumo lygių (smulkus, vidutinis, rupus) 
galima malti.

noriu pasakyti kad žmogus studijoje žiūri visai kitokiu dalykus, nei 
žmogus svetainėje ką tik iš vokelio išėmęs vinilą ar cd.

tolimesniai diskusijai ko gero reiktų žmogaus iš pro srities, kuris 
papasakotų virtuvę, ką klauso konrkečiai suvedinėdamas įrašus. Taip 
atsakytų kurios vietoj sugadinami įrašai (patampa baisiai šaižūs, 
ciksintys, nenatūralūs, "perkrauti" ir visaip kitaip neskambantys).

Tai ar supratai kad "kokybė" studijoje, ne taip pat matuojama kaip 
"kokybė " per hifi sistemą žmogaus svetainėje?



2014-02-02 22:01, spak rašė:
> Tai aisku, nx jiem geras garsas i monitorius. Kokibes tik audiofylam reik!