Tema: Re: fast food
Autorius: shimtas kinieciu
Data: 2010-07-06 20:39:57
o tu prisimeni koki junkfooda tu skanei ir sveikai valgei priesh dvim metu? 
beliashai ir ziurkeburekai ;)


"0.5 B" <gadamynas@gmail.com> wrote in message 
news:i0vo13$em6$1@trimpas.omnitel.net...
> natrio gliutamatas = skonio stiprikliai, tad paminėjai tik vieną 
> argumentą. Parodyk man parduotuvinį mėsos produktą be šio priedo...
> Tų pačių keptų bulvyčių kiekvienam restorane gali pavalgyt.
> Gal ir buvo tai nelabai sveikas maistas palygint su tuo, ką valgėm prieš 
> 20 metų, bet dabar jis jau labai normalus.
>
> "Herkus" <h@h.lt> wrote in message 
> news:i0vdor$42s$1@trimpas.omnitel.net...
>> sudetines dalys, tokie kaip skonio stiprikliai ir pan. ji daro nesveiku
>> plius dideli karoliju kiekiai- natrio gliutamatas naikina sotumo jausma
>> tai prikerti daugiau kaloriju, perdegintu riebalu daugiau nei naturaliai
>> suvalgytum.
>> taip, kad ta mesyte nera tokia nekalta kaip atrodo.
>>
>>
>> netas rašė:
>>> pamačiau anądien mėsainį ir kilo klausimas: kodėl tai vadinama nesveiku
>>> maistu? Mėsytė, daržovės, bulkutė. Bet tai beveik tas pat kaip tradicinė
>>> pietų porcija: kotletas, salotos, bulvytė. Druskos visur panašiai,
>>> riebalų situacija ko gero kotlete blogesnė, kas dar? Gal ir kotletus
>>> valgyt nesveika?