Tema: Re: beveik isleido atostogu.. kas toliau??
Autorius: Blynas
Data: 2009-05-21 00:42:07
1. Nemanau, kad pribrendo reikalas padiskutuot. Tau sako, o tu vėl kartojies, rašai rašinėlius ir netiki. Suprask, kad tavo rašinėliai sunkiai skaitomi - ne tik dėl lietuviškų raidžių ir skirybos ženklų nebuvimo bei gramatinių klaidų, bet ir todėl, kad sunkiai reiški mintis. Kam nepasitaiko, todėl tiesiog pabandyk įsiklausyt į kitus nesikartodamas, nes dabar panašu į norą išsiverkt kam nors ant peties.

2. Eini atostogaut be kalbų. Kas pakeis tau neturi rūpėt. Jei skambins klausti kažko trumpai - padėk, jei žinai, kad tai per minutę nesusitvarko - geriau į kalbas nesileisk, nes išnaudos toliau. Specialiai vadovų neerzink, bet jei dėl to jie supyks - tegu. Tau gresia nebent atleidimas "iš principo" (t.y. iš kažkokio nesuprantamo pykčio, nors tai ir neturi nieko bendro su įstatymais), ko pasekoje turėtum gauti visas išeitines kompensacijas, kas atsižvelgiant į tavo darbo stažą nebus mažai.

3. Prieš išeinant atostogų tau turi sumokėti atostoginius. Tavo atostogos prasitęsia tiek dienų, kiek vėluoja sumokėti atostoginius. Jei nori juos gaut prieš atostogas - gali apie tai įspėt darbdavį, jei norit atostogaut "kapsint" atlyginimui - gali nieko nesakyt ir laukti.

Sėkmės ir baik verkt.


"3brolis" <3brolis@one.lt> wrote in message news:gv0mai$e3s$1@trimpas.omnitel.net...
> sveiki  ... seip pasidomet, padiskutuot ... reikalas pribrendo ...