Tema: Re: Nauja sodros tvarka autoriams, savarankiskai dirbantiems, etc
Autorius: T:\)
Data: 2008-12-22 14:10:33
mano nuomone lietuvos kariuomenei riekia tik daug nesiojamu prieslektuviniu ir priestankiniu raketu ir sautuveliu. Manau, kad sautuveliu jau turim, o raketyciu pradziai uzteks. Veliau galesime uzsipirkti.
O likusi technika turetu buti tik ta, kuri gali buti (ir turetu) naudojama stichiniu ar kitokiu nelaimiu atveju. Tai butu transporto priemones na ir gelbejimo laivai. 

Karo atveju, laivus issaugotumem tik jei jie greitai perplauktu i draugiska sali ir prisijungtu prie ju flotiles. Naikintuvai, tankai ir pan ir per brangu ir ka su jais veikti lietuvoje, per kelias minutes nuskrendi iki kito lietuvos galo ir varai atgal :) Jau geriau keli geri su visa iranga gelbetoju sraigtasparniai. 90 proc laiko galetu gelbeti ir padeti zmonems nelaimese, o likusius 10 paliksime karo atveju keliems skrydziams :)

T:)



"itikas" <bilekas@takas.lt> wrote in message news:ginvl9$jlc$1@trimpas.omnitel.net...
> Nu ir kam reikalingas tas NATO? Rusai turejo nenumest naikintuva ant zemes, kad kas nors sikna pajudintu. Per tiek laiko galima buvo isprogdint viska nx.. Ir negi is tiesu manai, kad tie keli lektuveliai kazka padarytu realios gresmes atveju? Elementariausias pinigu svaistymas vejais, ne daugiau.
> 
> "Blynas" <blynasTRINTI@gmail.com> wrote in message news:ginuu1$ial$1@trimpas.omnitel.net...
>> Kad ir :) Šiaip turim ir daugiau kaimynių. O jei nesijaudinti dėl saugumo, tai kam tas dalyvavimas NATO išvis reikalingas?
>> 
>> 
>> "ManXP" <man@giliai.px> wrote in message news:ginup3$i2c$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Kas mus puls? Latvija...?