Tema: Re: Nauja sodros tvarka autoriams, savarankiskai dirbantiems, etc
Autorius: iNika csG
Data: 2008-12-18 15:58:44
T:) wrote:

> matai kolkas tai tik projektai - neikas nepriimta ir dar negalioja. Jei lrs nueitum i projektus tai pamatytum kiek ju pateikta buvo 08-12-15 ir keik ju dar pateikta iki sios dienos. Kruvos. Atsirinkti jau darosi sunku, nebent sedi prie to ir pastoviai seki kaip kokios birzos kursa :)
> 
> O tauta dar neturi motyvu pries ka sukilti - sprendimu dar nera, tera tik kalbos. 
> Bei kitas dalykas - 99.9 proc tautos net nenutuokia kokie pasiulymai yra pateikiami, nes zurnalistai tam nekompetetingi, o kompetentingiems irgi reikai laiko, kad patys issinagrinetu, ir tada problemas perduotu ziniasklaidai, o tie paruostu medziaga, kuria dar kita diena pateiktu visuomenei. O cia per tas 2 dienas, bac dar vienas pakeitimas ar mokestis. Nebesusigaudo, nebespeja sekti.
> 
> Kai bus priimta, tai tada ir bus galima kelti triuksma. Kolkas tegul nusprendzia, o mes tada ziuresime ar priimti ju sprendima ar ne. Reikia ziureti i vsiuma. Dabar daugiau akcentuojamas tai vienas tai kitas mokestis ir neziurima i visuma kiek is viso sumokes, kiek bus sutaupyta, kokie skatinimai bus, kokios pagalbos ir t.t.
> 
> T:)
> 

jooo palauksim kaip ten bus aisku, bet moraline zala jau dabar padaryta 
neabejotina, stipraus streso pavidalu :)