Tema: Re: Nauja sodros tvarka autoriams, savarankiskai dirbantiems, etc
Autorius: T:\)
Data: 2008-12-18 16:06:03
atrodo, kad jau netik moraline, bet ir realia zala padare.  :) Tiksliau dabar kaip kokiam katinui jau viena koja primine uodega, o uz akimirkos turetumem sulaukti ir spyrio i sikna :)
 
http://www3.lrs.lt/pls/inter/w5_sale.fakt_pos?p_fakt_pos_id=-500180

T:)

"iNika cs'G" <privatas@gmail.com> wrote in message news:gidkuk$dn3$1@trimpas.omnitel.net...
> T:) wrote:
> 
>> matai kolkas tai tik projektai - neikas nepriimta ir dar negalioja. Jei lrs nueitum i projektus tai pamatytum kiek ju pateikta buvo 08-12-15 ir keik ju dar pateikta iki sios dienos. Kruvos. Atsirinkti jau darosi sunku, nebent sedi prie to ir pastoviai seki kaip kokios birzos kursa :)
>> 
>> O tauta dar neturi motyvu pries ka sukilti - sprendimu dar nera, tera tik kalbos. 
>> Bei kitas dalykas - 99.9 proc tautos net nenutuokia kokie pasiulymai yra pateikiami, nes zurnalistai tam nekompetetingi, o kompetentingiems irgi reikai laiko, kad patys issinagrinetu, ir tada problemas perduotu ziniasklaidai, o tie paruostu medziaga, kuria dar kita diena pateiktu visuomenei. O cia per tas 2 dienas, bac dar vienas pakeitimas ar mokestis. Nebesusigaudo, nebespeja sekti.
>> 
>> Kai bus priimta, tai tada ir bus galima kelti triuksma. Kolkas tegul nusprendzia, o mes tada ziuresime ar priimti ju sprendima ar ne. Reikia ziureti i vsiuma. Dabar daugiau akcentuojamas tai vienas tai kitas mokestis ir neziurima i visuma kiek is viso sumokes, kiek bus sutaupyta, kokie skatinimai bus, kokios pagalbos ir t.t.
>> 
>> T:)
>> 
> 
> jooo palauksim kaip ten bus aisku, bet moraline zala jau dabar padaryta 
> neabejotina, stipraus streso pavidalu :)
>