Tema: Re: Nauja sodros tvarka autoriams, savarankiskai dirbantiems, etc
Autorius: T:\)
Data: 2008-12-18 16:30:21
Mazas patikslinimas is esmes reiktu ziureti i pakeitimo 5 straipsni, kur advokatai isistate sau lubas nuo kuriu skaiciuojami moeksciai :) O va individualioms imonems ir besiverciantiems individualia veikla lubu nera. Ir, Silvano, pasiziurek formuluote:
"Sio istatymo 4 straipsnio 3 dalyje nurodytu asmenu socialinio draudimo imokos skaiciuojamos ir mokamos nuo praejusiais metais gautu pajamu metines sumos. Individualios imones savininko pajamu metine suma sudaro imones apmokestinamojo pelno, apskaiciuoto pagal Pelno mokescio istatyma, ir mokestiniu metu pelno mokescio skirtumas."
Oj, mokes individulaiu imoniu savininkai 28.5 proc nuo 2008 metu pelno. As tai per likusias kelias dienas, inidividualiu imoniu savininku veitoje, sukciau galva kiap milijona pelno paversti nuliu.

T:)


"T:)" <durniu@laivas.lt> wrote in message news:gidm92$g55$1@trimpas.omnitel.net...
> Beje, advokatai atrodo issisuko :) 
> Stai ka reiskia tureti veikiancia ir savo nariu labui veikiancia asociacija. Sugebejo per kelias dienas prastumti sau naudinga pakeitima. Saunuoliai vis delto. 
> 
> http://www3.lrs.lt/pls/inter3/dokpaieska.showdoc_l?p_id=333876
> Atkreipkite demesi i 3 straipsnio 2 dalies paskutini sakini: "Advokatai, advokatu padejejai, notarai, antstoliai privalomai draudziami tik pensiju socialiniu draudimu pagrindinei ir papildomai pensijos dalims:
> 
> T:)
> 
> "T:)" <durniu@laivas.lt> wrote in message news:gidlcb$egc$1@trimpas.omnitel.net...
>> atrodo, kad jau netik moraline, bet ir realia zala padare.  :) Tiksliau dabar kaip kokiam katinui jau viena koja primine uodega, o uz akimirkos turetumem sulaukti ir spyrio i sikna :)
>> 
>> http://www3.lrs.lt/pls/inter/w5_sale.fakt_pos?p_fakt_pos_id=-500180
>> 
>> T:)
>