Tema: Re: kepimas žemoje 65º tempreratūroje
Autorius: Lavonas
Data: 2018-01-25 21:42:33
Turiu!



"中国百强"  wrote in message news:p4d6dp$vjt$1@trimpas.omnitel.net...

uo. ponas lavonas galbūt turi stiprę nuomuonę ir apie kepimą rankovėj ar
folgoj? ;)


"Lavonas"  wrote in message news:p4d0v1$rf6$1@trimpas.omnitel.net...

Plius toks plastiko naudojimas maisto gamyboje yra saves nuodyjimas. Ir
galit nepasakoti pasaku apie saugu plastika :D



"Lavonas"  wrote in message news:p4d0p7$rb3$1@trimpas.omnitel.net...

Tce tikrai ne steikas.



"valytojas"  wrote in message news:p0995q$e8s$1@trimpas.omnitel.net...

Prašom pasižvalgyti https://www.youtube.com/channel/UCpFuaxD-0PKLolFR3gWhrMw


"DVS"  wrote in message news:p00hsn$h42$1@trimpas.omnitel.net...

Sveiki.
Esu girdėjęs, bet nebandęs apie steikų kepimą 65º laipsnių
temperatūroje vakuuminiame maišelyje orkaitėje 24 val. Po to steikas
apskrudinamas su virtuvine lietlempe iš apiejų pusių. Ir viskas :)
Ar kas esat tokį būdą girdėje, ar bandę, ir kaip rezultatas?


Kiek internete radau, tai panašiai atrodo Sous Vide, bet jis apie
gaminima vakuuminiame maišelyje vandens vonioje, bet gal tai kita
variacija


Apšvieskit, kas čia per mados maistą kišt į celofaną ir gaminti :)