Tema: Re: kepimas žemoje 65º tempreratūroje
Autorius: tranzoo
Data: 2017-12-11 10:28:54
fake stake

"中国百强" <zhongguo@bai.qiang> wrote in message 
news:p09h0b$ka1$1@trimpas.omnitel.net...
> feik steik! ;)
>
>
> "valytojas"  wrote in message news:p0995q$e8s$1@trimpas.omnitel.net...
>
> Prašom pasižvalgyti 
> https://www.youtube.com/channel/UCpFuaxD-0PKLolFR3gWhrMw
>
>
> "DVS"  wrote in message news:p00hsn$h42$1@trimpas.omnitel.net...
>
> Sveiki.
> Esu girdėjęs, bet nebandęs apie steikų kepimą 65º laipsnių
> temperatūroje vakuuminiame maišelyje orkaitėje 24 val. Po to steikas
> apskrudinamas su virtuvine lietlempe iš apiejų pusių. Ir viskas :)
> Ar kas esat tokį būdą girdėje, ar bandę, ir kaip rezultatas?
>
>
> Kiek internete radau, tai panašiai atrodo Sous Vide, bet jis apie
> gaminima vakuuminiame maišelyje vandens vonioje, bet gal tai kita
> variacija
>
>
> Apšvieskit, kas čia per mados maistą kišt į celofaną ir gaminti :)