Tema: Re: kepimas ?emoje 65? temprerat?roje
Autorius: Audrys
Data: 2018-01-16 09:42:58
Buvo isdestyta, bet aiskiai tau nuo vandeliges skystos smegenys pramuse 
ausis ir istekejo  - tai ir nesupratai....

"Ignas"  wrote in message news:p3k82f$fdh$1@trimpas.omnitel.net...

ir kur ten "file yra 56% kiaulienos ir 40% - vandens"?

On 2018-01-15 22:24, Audrys wrote:
> https://www.barbora.lt/produktai/karstai-rukyta-kiaulienos-file-su-kmynais-i-r-90-g
>
> "Ignas"  wrote in message news:p3ihr4$85h$1@trimpas.omnitel.net...
>
> etikete "v studiju". bet kazko krebzda abejone, kad ten nera taip
> parasyta...
>
> On 2018-01-15 15:55, tOMZY wrote:
>> Dar žodyne parašyta, kad  file yra liesos mėsos arba žuvies gabalas be 
>> kaulų, o va Biovelos etiketėj parašyta, kad file yra 56% kiaulienos ir 
>> 40% - vandens.
>>
>> "Ignas"  parašė naujienų news:p1ggp2$1ss$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>> Žodynas:
>> Karbonadas žodžio reikšmė
>> karbonãdas1 [pranc. carbonnade], kiaulienos nugarinės dalis; kepsnys iš
>> tos dalies.
>>