Tema: Kavos aparatu prieziura
Autorius: Pikc Begemoc
Data: 2017-11-07 20:25:23
Sveiki,

daug jau prirašyta apie kavos aparatus, kavą, kavos skonius ir 
išgaunamus poskonius, bet kai ne kofemanui man daugiau klausimas iš 
tinginio pusės. Kurie kavos aparatai reikalauja mažiausiai priežiūros?

Kol kas noras pasijamti kažkokį aparatą kuris mokėtų sumalti pupeles, ir 
sugebėtų padaryti capuchino ir latte. Dažniau bus geriama paprasta juoda 
kava.

Pirmas momentas kaip suprantu kažkoks konteineris kur kaupiasi kavos 
tirščiai - galima laikyti kol užsipildys (būna indikatorius?), ar 
kiekvieną vakarą reikia iškratyti ir išplauti?

Pieno indas ir sistema - kaip suprantu yra kur pasiduoda iš pakelio per 
šlangutę, yra su konteineriu kurį galima laikyti šaldytuve ir tik kai 
reikia ištraukti, yra kur pilasi į talpą aparate? Jei žiūrėti variantą 
su šlangute iš pokelio, ar vakare reikia aparato sistemos praplovimo, ar 
ten prapučia švariai bedarant kavą ir nieko daugiau daryti nereikia?

Dar lyg buvo kažkoks pravalymas/nukalkinimas kuris daromas kas kažkiek 
kavos puodelių, kurio neina praleisti ir dar kuriam reikia kažkokios 
chemijos? Yra kažkokių klaustukų šioje vietoje? Kaip ta chemija, pigi, 
brangi, po metų dar bus?

Gal dar yra kažkokių niuansų? Vandens talpa kaip suprantu ten jau savo 
nuožiūra kada pasirodys, kad reikia praplauni ir tiek?