Tema: Re: Kavos aparatu prieziura
Autorius: ostapas
Data: 2017-11-08 13:11:56
Kavos likučiams (grupės valymui) kavos snobai rekomenduoja 
https://www.amazon.co.uk/Urnex-Espresso-Machine-Cleaning-Tablets/dp/B004L8RTEM.
Tik nu kai reikia kas porą mėnesių, tai tas 100 tablečių gaunasi 15'ai 
metų - kaip ir px principe ta kaina pasidaro :D



"mindau"  wrote in message news:otuoba$ol6$1@trimpas.omnitel.net...

Nukalkinimui reikes chemijos. Tinka elementari citrinos rugstis, kai kas
daro su actu, bet man tai neatrodo kaip tinkama priemone. Proceduros
daznumas priklausys nuo vandens kietumo ir naudojimo intensyvumo.
Preso valymui periodiskai irgi reikes chemijos, cia jau bus tik spec
"firmine" cehija, pakaitalu nezinau. Proceduros daznumas priklausys nuo
naudojimo intensyvumo.
Pieno sistemos valymui reikes chemijos. Procedura labai rekomenduojama
praktiskai kasdien jei buvo gaminama bent viena porcija su pienu.
Jeigu tirscius ir nuvarvejimo inda valysi kasdien blogai tikrai nebus.

Skamba baisiau nei yra is tikruju.

Jeigu praktiskai visai nesinori terliotis, tai tada kapsulinis.




"Pikc Begemoc"  wrote in message news:otstqj$cnu$1@trimpas.omnitel.net...

Sveiki,

daug jau prirašyta apie kavos aparatus, kavą, kavos skonius ir
išgaunamus poskonius, bet kai ne kofemanui man daugiau klausimas iš
tinginio pusės. Kurie kavos aparatai reikalauja mažiausiai priežiūros?

Kol kas noras pasijamti kažkokį aparatą kuris mokėtų sumalti pupeles, ir
sugebėtų padaryti capuchino ir latte. Dažniau bus geriama paprasta juoda
kava.

Pirmas momentas kaip suprantu kažkoks konteineris kur kaupiasi kavos
tirščiai - galima laikyti kol užsipildys (būna indikatorius?), ar
kiekvieną vakarą reikia iškratyti ir išplauti?

Pieno indas ir sistema - kaip suprantu yra kur pasiduoda iš pakelio per
šlangutę, yra su konteineriu kurį galima laikyti šaldytuve ir tik kai
reikia ištraukti, yra kur pilasi į talpą aparate? Jei žiūrėti variantą
su šlangute iš pokelio, ar vakare reikia aparato sistemos praplovimo, ar
ten prapučia švariai bedarant kavą ir nieko daugiau daryti nereikia?

Dar lyg buvo kažkoks pravalymas/nukalkinimas kuris daromas kas kažkiek
kavos puodelių, kurio neina praleisti ir dar kuriam reikia kažkokios
chemijos? Yra kažkokių klaustukų šioje vietoje? Kaip ta chemija, pigi,
brangi, po metų dar bus?

Gal dar yra kažkokių niuansų? Vandens talpa kaip suprantu ten jau savo
nuožiūra kada pasirodys, kad reikia praplauni ir tiek?