Tema: Re: kepimas ?emoje 65? temprerat?roje
Autorius: tranzoo
Data: 2018-01-16 08:55:29
dar ten riebaliuko yra. paliubomu nefile...


On 2018 01 16 00:04, Audrys wrote:
> "Sudedamosios dalys:  Kiaulienos nugarinė (56%), vanduo, druska, 
> kmynai (0,3%), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E451, tirštikliai: 
> E407, E415, stabilizatorius E331, dekstrozė, antioksidantas E301, 
> kvapiosios medžiagos, konservantas E250."
>
> tau kas imbecilui nepatiko?  Nerandi vandens skaiciaus? Tai, pisproti, 
> dalys nurodomos mazejancia tvarka. Matai 0.3% kmynu? O dabar atspek 
> kas sudaro liuto dali is nuo nugarines likusiu 44% - druska ar vanduo.
>
>
>
> "eSSas"  wrote in message news:p3j5b6$n23$1@trimpas.omnitel.net...
>
> On 15/01/2018 22:24, Audrys wrote:
>> https://www.barbora.lt/produktai/karstai-rukyta-kiaulienos-file-su-kmynais-i-r-90-g 
>>
>
> Kas, kad skaičių nepažįsti - džiugina, kad bent skaityt moki
>
> S.
>
>> etikete "v studiju". bet kazko krebzda abejone, kad ten nera taip
>> parasyta...
>>
>> On 2018-01-15 15:55, tOMZY wrote:
>>> Dar žodyne parašyta, kad  file yra liesos mėsos arba žuvies gabalas 
>>> be kaulų, o va Biovelos etiketėj parašyta, kad file yra 56% 
>>> kiaulienos ir 40% - vandens. 
>