Tema: Re: kepimas žemoje 65? tempreratūroje
Autorius: Kesha
Data: 2017-12-06 11:06:32
tranzoo submitted this idea :
> sava mirtimi mires buliukas gausis visai eatable taip paruostas ;)
>
> bettai nebebus steikas anyway.

hmmm, nu pasakok savo teoriją kas yra steikas, nes net įdomu 
pasidarė...

> "Kesha" <kestas@takas.lt> wrote in message 
> news:p03a7m$jjo$1@trimpas.omnitel.net...
>> DVS wrote on 2017.12.03 :
>>> Sveiki.
>>> Esu girdėjęs, bet nebandęs apie steikų kepimą 65º laipsnių temperatūroje 
>>> vakuuminiame maišelyje orkaitėje 24 val. Po to steikas apskrudinamas su 
>>> virtuvine lietlempe iš apiejų pusių. Ir viskas :)
>>> Ar kas esat tokį būdą girdėje, ar bandę, ir kaip rezultatas?
>>>
>>>
>>> Kiek internete radau, tai panašiai atrodo Sous Vide, bet jis apie gaminima 
>>> vakuuminiame maišelyje vandens vonioje, bet gal tai kita variacija
>>>
>>>
>>> Apšvieskit, kas čia per mados maistą kišt į celofaną ir gaminti :)
>>
>> Galima ir taip išsidirbinėti, tik 65 jau smarkiai perkepęs...
>> paprasčiau apkepini keptuvėje, įgrūdi mėsos termometrą ir šauni į orkaitę 
>> (160 - 200) ir kai pamatai 40-42 lupi lauk ir apvynioji folija ir kai 
>> pailsės (5 min ir daugiau), tai bus daug maž, tai ko reikia.