Tema: Re: o ką darot su baklažanais?
Autorius: F20.0
Data: 2012-09-11 17:02:57
Kepiau, tik pyliau truputį daugiau aliejaus, vartyti vistiek reikėjo.

"ALORA"  parašė naujienų news:k2k7nl$kn5$1@trimpas.omnitel.net...

čia gal ir įdomu (man atrodo, kažkoks siauraakių patiekalas yra taip 
paruoštos įvairios daržovės?). Bet juos reikia
turbūt ne kepti, o aliejuje virti?

"F20.0" <F20.0@kazkas.lt> wrote in message 
news:k2ipuj$jk1$1@trimpas.omnitel.net...
> Man labai skanu traškūs baklažanai su saldžiarūgščiu padažu, kaip būdavo 
> Kauno Gan Bei.
> Baklažanai supjaustomi kąsnio dydžio gabaliukais,  pamirkomi plaktuose 
> baltymuose ir krakmole ir iškepami, nuvarvinami riebalai. Ir valgoma su 
> padažu (čia jau gal kas kokį receptą išduos, nes namuose man nesigavo toks 
> kokio norėčiau)
>