Tema: Re: o ką darot su baklažanais?
Autorius: Resolut
Data: 2012-09-10 12:03:18
Nu kad nesutyzta, nereikia perkept.
"ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message 
news:k2cg6d$e8i$1@trimpas.omnitel.net...
> nu bet būtent tada jie ir sutyžta. kaip koks slemokas su druska :)
>
> "Tomas" <t@t.lt> wrote in message news:k2cafu$729$1@trimpas.omnitel.net...
>> On 2012.09.07 11:00, ALORA wrote:
>>> man tai jų skonis neblogas, nors jis labai lengvas ir visuose
>>> prieskoniuose bei marinatuose visai prapuola. Man atrodo, kad jie
>>> naudojami daugiau masei, o ne skoniui. Man asmeniškai nepatinka jų
>>> konsistencija, kad jie taip greitai sutyžta. Kai darau kokį ratatuji,
>>> baklažanus dedu pačius paskutinius, kad tik būtų šilti
>>
>> Tai beveik visur rašo, kad baklažanus reikia gerokai pasūdyt ir palaikyt, 
>> kad druska ištrauktų sulčių perteklių. Tik tada nuplovus druską ir 
>> nusausinus dėt virt/kept/troškint.
>>