Tema: Re: o ką darot su baklažanais?
Autorius: ALORA
Data: 2012-09-07 22:11:56
kokis šašlykas vokietijoje, šašlo tik Lietuvoj pakapojam. Vokietijoje normalios mėsos nėra, iš visko kažkokia dešra 
išeina :)
bet baklažaną ant iešmo reiks pamėgint iškept (anglys, aišku, netikros). Kokio dydžio baklažanai?

"Kauno Budulis" <wacher_trint_@takas.lt> wrote in message news:k2d8du$91d$1@trimpas.omnitel.net...
> :)
> skonio sprogimo isgaut nepavyko sakai :)
> Saslykus kepi kada ant zariju is normaliu malku, ar ant "valdisku" angliu ?
> Jei malkomis, tai kol dega - baklazana be jokiu vijebonu ant iesmo ir ant UGNIES
> kepi kol paangleja isore. Praverus - valgomas vidus. Bent jau man - ypatingai skanu.
>
> Jei daug baklazanu, tai dar reikia ir paprikos. Sukept ant ugnies (paprikas silpniau).
> pomidorai, svogunas, kalendros lapeliai, petrazoles, cesnakas.
> Viska susmulkint peiliu, sumaisyt. Afygienna su kepsniukais,
> desrelem, prie saslyko.