Tema: Re: o ką darot su baklažanais?
Autorius: ALORA
Data: 2012-09-10 12:37:06
tai apie ką ir kalbam :) Aš jų praktiškai visai termiškai nedoroju. Supjaustau didesniais kubeliais, pamarinuoju ir 
sumaišau su šiltomis daržovėmis. nes sutyžti jie sutyžta labai greitai

"Resolut" <rustisTRINTI@gmail.com> wrote in message news:k2kacj$o0e$1@trimpas.omnitel.net...
> Nu kad nesutyzta, nereikia perkept.
> "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message news:k2cg6d$e8i$1@trimpas.omnitel.net...
>> nu bet būtent tada jie ir sutyžta. kaip koks slemokas su druska :)
>>
>> "Tomas" <t@t.lt> wrote in message news:k2cafu$729$1@trimpas.omnitel.net...
>>> On 2012.09.07 11:00, ALORA wrote:
>>>> man tai jų skonis neblogas, nors jis labai lengvas ir visuose
>>>> prieskoniuose bei marinatuose visai prapuola. Man atrodo, kad jie
>>>> naudojami daugiau masei, o ne skoniui. Man asmeniškai nepatinka jų
>>>> konsistencija, kad jie taip greitai sutyžta. Kai darau kokį ratatuji,
>>>> baklažanus dedu pačius paskutinius, kad tik būtų šilti
>>>
>>> Tai beveik visur rašo, kad baklažanus reikia gerokai pasūdyt ir palaikyt, kad druska ištrauktų sulčių perteklių. Tik 
>>> tada nuplovus druską ir nusausinus dėt virt/kept/troškint.
>>>
>