Tema: Re: o ką darot su baklažanais?
Autorius: ALORA
Data: 2012-09-07 12:53:17
nu bet būtent tada jie ir sutyžta. kaip koks slemokas su druska :)

"Tomas" <t@t.lt> wrote in message news:k2cafu$729$1@trimpas.omnitel.net...
> On 2012.09.07 11:00, ALORA wrote:
>> man tai jų skonis neblogas, nors jis labai lengvas ir visuose
>> prieskoniuose bei marinatuose visai prapuola. Man atrodo, kad jie
>> naudojami daugiau masei, o ne skoniui. Man asmeniškai nepatinka jų
>> konsistencija, kad jie taip greitai sutyžta. Kai darau kokį ratatuji,
>> baklažanus dedu pačius paskutinius, kad tik būtų šilti
>
> Tai beveik visur rašo, kad baklažanus reikia gerokai pasūdyt ir palaikyt, kad druska ištrauktų sulčių perteklių. Tik 
> tada nuplovus druską ir nusausinus dėt virt/kept/troškint.
>