Tema: Re: Vodka
Autorius: Vai
Data: 2010-03-24 10:20:33
sita.... anadien skladuky radau anu laiku semos gamybos 0,5 spirito....... 
atskiedziau 50:50 su kaimynu puslitri taip skaniai sugerem nei purte nei 
krate. Ir svarbiausia kita ryta net nustebau kad kaip naujas. O del ZM 
nebevartoju nes jau pora kartu nuo jos pusdieni tulike teko pabuvot......
"liaulius" <senelis@inbox.ru> wrote in message 
news:hoafjp$5pk$1@trimpas.omnitel.net...
> As padrozdavau tiesiog azuolo skiedreliu. Ne is sausu malku zinoma, is 
> svieziai nukirstos sakos. Tik samagona reiketu stipresni naudot, nes 
> laipsniai pakrenta. Man viskis net nesilygina su siuo gerimu. Nors reikia 
> pripazint nesu baisiai didelis viskio gerbejas, nebent burbono
> Dar geras dalykas nedziovinti kedro riesuteliai, bet deficitas siais 
> laikais
>
> "Saulius74901" <kuzziatrinti@takas.lt> wrote in message 
> news:hoadqv$27d$1@trimpas.omnitel.net...
>>O man kaimynas dave uzragaut labai paprasto iki begalybes gerimo.
>> Samodelnas (suprask kolukietiskas) viskis.
>> Paima zmogus samagono ir is vaistines nusiperka azuolo ziemse smilkintos. 
>> Uzpila, kazkiek palaukia, kol spalva sodroka darosi, nupila, perkosia ir 
>> ant stalo. Man patiko, tai kad ir kvapas teviskes ir siokio tokio 
>> svelnumo atsiranda. Kazka minejo jei visa tai palaikyti (iskenteti) kiek 
>> imanoma ilgiau, stengiantis palaikyti vienoda temperatura, gaunasi tik 
>> geriau.
>> Siaip as pipiru uzpiltine daraus. Medus + cili pipiriukai. Turiu pasakyt, 
>> galima naudot ir prastesne degtine. Mazdaug po 4-5 dienu degtines kvapo 
>> ir skonio nebelieka.
>> "pranZo" <pranas@gabija.net> wrote in message 
>> news:hoaail$ro4$1@trimpas.omnitel.net...
>>> vodka, vodka, vat as koki gerima geriu :)
>>> nu visu pirma pigesnis variantas - "bajoru", medus ir cili pipiras. 
>>> pigesnis bei siek tiek gardesnis nemiroff variantas.
>>> o dabar laukiu savo "statines", gaminau pagal dedes recepta.
>>> 3l samagono (sa, niekam ne snipst)
>>> 4 saukstai netirpios kavos
>>> stikline pieno
>>> po 20 vnt kvapniuju ir juoduju pipiru.
>>> 15-20g vanilinio cukraus.
>>> gaunasi kazkas panasaus i viski, brendi, likeri su kavos prieskoniu. 
>>> apie 60 laipsniu.
>>> skanu gardu. ypac po pirties. bet sunkiausia laukti visa menesi ir 
>>> ziureti i visa geri. ir reikia kelis kartus per savaite viska supurtyti, 
>>> suplakti.
>>>
>>> "Pjero" <pjero@domino.lt> wrote in message 
>>> news:ho89b9$muv$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> tai kaip gi yra su ta " ZELIONAJA MARKA" , broli  ?
>>>>
>>>> Teko esant gerai progai penktadienį suvartoti 0,5 l / galvai.
>>>> Rytojaus dieną vos galų neatidaviau, dar šiandien pykina užvalgius
>>>>
>>>> ????
>>>>
>>>
>>>
>>
>>
>
>