Tema: Re: Desru rukinimas
Autorius: bzik
Data: 2009-11-25 08:16:02
Giedraiciuose 6lt/kg gyvo svorio ir krizine akcija - papjovimas ir pirminis apdorojimas iskaiciuotas i kaina (pavasari buvo 6,5 + 40). Laukiam saltuko ir imsim koki 80kg mazyli

"Budulis" <wacher_trint_@takas.lt> wrote in message news:hehaej$fpg$1@trimpas.omnitel.net...
> pabandysiu savaitgali is uosvienes ispest recepta desru ir rukinimo.
> anot kai kuriu zmoniu ne ekologiska, bo salietros deda (baltarusiskos)
> o rukina pati namuose.
> rudeni (rugsejo gale) pirkom parshuka ~ 120 kgs gyvo svorio.
> desros labai skanios. kiek patys nesuvalgom, tai giminem isdalinam.
> 
> idomus pastebejimas apie parshuko kaina:
> uoshvis, palei ukmerge sake ~ 7 ltl kgs.
> vilkavishkio rajone ~4,5 ltl kgs.
> (lenku sienos artumas del kainos groja ?)
> cia apie gyva svori, o po to jau paskerdimas ir darinejimas ~ +50 lt.
> 
> 
> "Vegys" <Nera@nebus.net> wrote in message 
> news:heg0hl$gs0$1@trimpas.omnitel.net...
>> Sveiki,
>>
>> Knib�da mintis, pa�iam pasigamint de�ru ir jas kur nors nuve�t kad 
>> i�r�kint�. Tokios mintys kyla po to, kai parduotuv�je vien� po kitos 
>> nusiperki ne visai skani� r�kyt� de�r�. R�kytos m�sos daug nevartojam, ale 
>> kartais visai praver�ia. Klausimai :
>>
>> - verta d�m�sio mintis ar ....  ?
>> - jei atsakymas taip - gal b�t� galima koki� nors patarim� apie gamyb�, 
>> receptuk� ?
>> - kur Vilniuje ar kur nors u� Vilniaus link Nemen�in�s r�kina ?
>>
>> I� anksto d�kui,
>>
>> VE 
>