Tema: Re: Desru rukinimas
Autorius: Budulis
Data: 2009-11-24 20:59:31
pabandysiu savaitgali is uosvienes ispest recepta desru ir rukinimo.
anot kai kuriu zmoniu ne ekologiska, bo salietros deda (baltarusiskos)
o rukina pati namuose.
rudeni (rugsejo gale) pirkom parshuka ~ 120 kgs gyvo svorio.
desros labai skanios. kiek patys nesuvalgom, tai giminem isdalinam.

idomus pastebejimas apie parshuko kaina:
uoshvis, palei ukmerge sake ~ 7 ltl kgs.
vilkavishkio rajone ~4,5 ltl kgs.
(lenku sienos artumas del kainos groja ?)
cia apie gyva svori, o po to jau paskerdimas ir darinejimas ~ +50 lt.


"Vegys" <Nera@nebus.net> wrote in message 
news:heg0hl$gs0$1@trimpas.omnitel.net...
> Sveiki,
>
> Knib�da mintis, pa�iam pasigamint de�ru ir jas kur nors nuve�t kad 
> i�r�kint�. Tokios mintys kyla po to, kai parduotuv�je vien� po kitos 
> nusiperki ne visai skani� r�kyt� de�r�. R�kytos m�sos daug nevartojam, ale 
> kartais visai praver�ia. Klausimai :
>
> - verta d�m�sio mintis ar ....  ?
> - jei atsakymas taip - gal b�t� galima koki� nors patarim� apie gamyb�, 
> receptuk� ?
> - kur Vilniuje ar kur nors u� Vilniaus link Nemen�in�s r�kina ?
>
> I� anksto d�kui,
>
> VE