Tema: Re: Perku naudotą skaitmeninį fotiką. Ne veidrodinį, bet ir ne muilinę
Autorius: Blynas
Data: 2009-04-03 18:12:48
"starkus" <ilgas_bichas[remove]@hotmail.com> wrote in message news:gr56nf$29o$1@trimpas.omnitel.net...
> Jei 'universaluma' matuoji zoomo dydziu, tada gal, bet pabandyk patalpoj/prieblandoj pafotografuoti su DSLR ir su kazkuo is FZ50 bandos. Gal universalumo samprata pasikeis.

Na blyn, kolega su savo Sony muiline DSC-V3 daro visai pusėtinas nuotraukas prieblandoj, nors bent jau parametrais jis gerokai nusileidžia FZ50. Taip, suprantama, triukšmai yra, bet man tas lygis dabar atrodo priimtinas. Kur dingo įsitikinimas, kad svarbu ne fotikas, o fotografas? :)

> Ir kodel toks noras mokytis butinai su muiline? Pasiimk dabar body, net ir naudota, ir kai jau bus laikas (pagal tave - 'busi ismokes fotografuoti'), uz DSLR kuneliui (vis tiek kit'ui?) skirtus pinigus pasiimsi gera stikla. Ir tada su savo 'priestvaniniu dvieju senumo' dslr'u vis tiek sutaskysi pacius naujausius kit'uotus biudzetnikus.

Šitai žinau, bet mintyju taip - imu naudotą muilinę su polinkiu arčiausiai DSLR (perku pigiau, per kurį laiką kainą nedaug tenukrenta), pasibandau, pačiupinėju pats. Jei matau, kad netenkina - parduotu beveik už tiek, kiek pirkau ir žygiuoju į veidrodžių karalystę :)

> Butu pasiteisinimas, jei dabar dar negali sau leisti dslr kit'o. Taciau taip nera.

Iš kur toks įsitikinimas? :)

> Zodziu, galvok:)

Galvoju... Ir dar kaip intensyviai :) Na, įkalbėsit ar ne? :)