Tema: Re: Nušautas Kauno teisėjas J.Furmanavičius
Autorius: Fwd
Data: 2009-10-06 09:27:41
Aš tai truputį kitą vaizdą matau. Diedas - psichas. Čia ne epitetas, o psichikos sutrikimas. Šizofrenijos kažkokia forma, psichozė, kaip tiksliau vadinasi dabar nepasakysiu, bet yra tikslesnis apibūdinimas nei Lino pateiktas. Anyway, iš seniau: vyrui 30 metų, jis susiranda beveik dvigubai jaunesnę nepilnametę. Gyvenimas su ja visai ne mielas, todėl jie išsiskiria. Bet matyt lieka dyyydelė nuoskauda, už kurią jis nori atkeršyti. Eilinis žmogus po pusmečio susitaikytų su padėtimi ir gyventų toliau, bet psichiniams ligoniams taip neišeina. Jie gali metų metus kurti keršto planus. Panašiai manau čia ir buvo. Vyrukas nusitaikė į brangiausią moters turtą - dukrą. Iš pradžių su savo sese ir jos vyru tasė motiną po teismus. Jei gerai pamenu lrytą, tai pirmasis nuosprendis priteisė globą tėvui - viskas ok. Antrasis grąžino motinai. Nuo tada ir atsirado 'pedofilai', nes nelabai buvo priemonių kaip kitaip jam kovoti.
Dėl nužudymų. Čia tik pirminė informacija buvo, kad viskas buvo gerai organizuota, planuota ir t.t. Realiai matau kitą vaizdą. Diedas (spėju) gėrė visą savaitgalį non-stop, stogas nučiuožė, šoko ant baltų arklių. Pirmadienį, pamiegojęs porą valandų pasiėmė ginklą, sėdo į _savo_ mikriuką, nuvažiavo prie teisėjo namų. Kai jis išvažiavo, užtvėrė jam kelią, palaukė kol išlips iš mašinos ir nukalė. Paskui nuvarė pas motinos seserį, taip pat sėkmingai nušovė. Ką dabar veikia - nieks nežino. Gal verkia kur nors kamputyje ;)
Jeigu čia būtų detektyvo scenarijus, tai be abejo, jį kas nors būtų pakišę, pasinaudoję susidorojimui su teisėju ir bla bla bla:) Bet kol kas tas yra tik būrimas iš kavos tirščių.

"NicMC" <nomail@invalid.domain> wrote in message news:hadgf6$ura$1@trimpas.omnitel.net...
> Bijau, kad nepaaiškės - kažkodėl giliai viduj netikiu, kad tą tėvelį 
> pavyks rasti. Nes tavo argumentai teisingi - nesiriša vienok 
> karštakošiškumas, nesamonių darymas ir šaltas, apgalvotas teisėjo 
> nužudymas. Kaip ir kontrolinis į galvą, bei prie kito lavono paliktas 
> registruotas ginklas.
> Mėgstu daryti išvadas iš anksto - darau išvadą, kad tėvelis jau guli 
> ramiai kur nors prie kauno marių, plius minus poros metrų gylyje, jo 
> ginklas ir automobilis panaudoti susidorojimui su trukdžiusiu teisėju, 
> kurio nužudymas bus nurašytas emocionaliai nestabiliam tėveliui....
> 
> P.S. Mėgstu detektyvinius filmus apie tokias padstavas.... Gal 
> persižiūrėjau...