Tema: Re: Nušautas Kauno teisėjas J.Furmanavičius
Autorius: Fwd
Data: 2009-10-05 12:01:29
Kas liečia žurnalistus, tai IMHO nereikėtų taip drąsiai vertinti. Yra sudarytas stereotipas, kad žurnalistams rūpi tik skandalai, skandalai, skandalai. Manau tame yra 98% tiesos, tačiau apie tam tikrus dalykus kartais labai gražiai nutylima, jeigu yra tinkamas užnugaris. 
Tiesa, apie šitą 'įvykį' rodė laida "Srovės". Pats nemačiau, bet pažįstamas pasakojo, kad tėvelis ne kokį įspūdį sudarė. Ausinė grandinė, treningai, mersas :). Todėl dėl tėvelio patikimumo galima būtų pritarti, dargi prisiminus, kaip minėjai, kad visi dalykai išlindo tada, kai vyko kova dėl globos. Vienintelis neaiškus dalykas, dėl kurio kyla daugiausia emocijų, yra mergaitės pasakojimas.

"pjezo" <nera.to.mailo@spam.com> wrote in message news:hacap4$8d4$1@trimpas.omnitel.net...
> neskubek.
> paskaicius ta istorija kazkas joje netaip. Kazkaip netikiu as to tevelio pasakojimais.
> O ir jei butu tame kazkiek tiesos- oi kaip zurnalistai aktyviai tuo dometusi- teiseju niekas nemegsta, zurnalistam streipsniai apie tokius teisejus (jei yra bent menkiausias pagrindas) oi koks riebus kasnelis.
> Bet kazkodel net pats tevelis pripazysta kad zurnalistai nesidomi- o tai jau vercia susimastyti.
> Beto- paskaicius ta nurodyta tinklapi, kazkaip imi abejoti ar ji rases/sukures zmogus is tiesu adekvaciai masto...
> O dar prisimenant kad tevelio kaltinimai prasidejo tik tada kai eme nesutarti su zmona del vaiko glomos- is viso kyla negeru itarimu...