Tema: Re: Kaip pasigamint alaus, ir dar truputis info :)
Autorius: M20
Data: 2010-02-19 16:42:21
Drasiai taip galejo buti.

Citata:

Nuvykę į ūkanotąjį Albioną, kaip romėnai vadino Britų salas, nepatingėkite 
paieškoti specializuotos alaus parduotuvės, o joje – pasiteirauti Thomas 
Hardy‘s Ale. Jei pasiseks, tapsite savininku alaus, kurį pelnytai galima 
pavadinti alaus pasaulio Matuzaliu. Šis stiprus (net 12 tūrio proc. 
alkoholio) ir ilgaamžis alus bręsta gimimo metų data paženklintame buteliuke 
ir, kaip liudija žinovai, net po 25 metų dar būna ne tik tinkamas gerti, bet 
ir įgijęs elegantišk, brandų cheresą primenančio skonio. Maža to, jį 
rekomenduojama ragauti ne anksčiau (!), kaip po penkerių metų nuo pagaminimo 
datos...

http://www.vynozurnalas.lt/index.php?&page=472



"Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message 
news:hlm6lu$jf9$1@trimpas.omnitel.net...
>
>
> "M20" <gazpobeda@gmail.com> parašė naujienų 
> news:hlm5ki$hhi$1@trimpas.omnitel.net...
>
>> Pvz stiprus tamsus tirsti alus reikalauja ilgos brandos, o ir po jos - su 
>> metais vis skanyn :)
>
> Vynotekoje pirkau kazkoki tai is anglisku alu, tai tas buvo brandintas 
> kazkoki tai nesveika kieki laiko -  ar tik ne metus ar net keleta?
>
>