Tema: Sadute Kaune
Autorius: zhegonskas
Data: 2010-02-21 19:10:40
sort of... rekomenduotina

visai nieko a la prancuzishkas restoranelis.

apie interjera nesiimu spresti, kazkokio jaukumo gal ir truksta, per 
sviesu, barmenai bishki susirauke, bet vyresne truputi padaveja 
aptarnavo tikrai profesionaliai ir maloniai, gal tik kiek vos vos per 
ikyriai.

grazus meniu, taciau kaip iprasta pas mus - per platus. tikrai galetu 
buti bent trecdaliu mazesnis ir niekas nenukentetu

vynu pasirinkimas kita vertus siauras, bet kadangi rekomendavo PUIKU 
balta vyna (dabar tiksliai neatgaminu koks, bet tikrai paliko labai 
geras ispudi), patys "importuojasi" is italijos - dedam pliusa.

sriuba darzoviu su krevetemis - puiki.

cezaris, su idomiu padazu, gal kiek per daug anciuviu, bet velgi puikus.

antri patiekalai kita vertus gal kiek nuvyle (gal jau ir del to, kad 
per dideles salotos ir daugokai sriubos - velgi galetu but trecdaliu 
mazesnes porcijos ir niekas nenukentetu :) ) - nors visumoje irgi 
stiprus astuonetas.

puikiai paruostas shamas su nuostabiais karamelizuotais obuoliais - man 
kiek gadino viska salierai sidre ar kazkur ten marinuoti, bet cia 
paties problema gali buti - siaip salieru nedidelis megejas.

Romos kepsnys su keptomis bulvemis ir pamidorais - perlenkta su padazhu 
kuriame gausu sojos, tai viskas gausiai suru bet mesa tikrai gera ir 
gerai iskepta.

desertams "neliko vietos" - velgi kiek per dideles porcijos, kurios 
nors ir "nelietuviskos", bet grynai prancuzishku daryti matyt 
neishdryso :)

kainos - kai pagalvoji, kad "picerijose" ir kitur dabar kainos/kokybes 
santykis tragishkas, tai visai price/performance. Dvieju zmoniu 
saskaita su dideliu buteliu san pelegrino ir pora PUIKAUS vyno tauriu - 
130 lt.

siaip salotos - 10-20
sriubos 9-18
paukstiena apie 20-25
zuvis - 22-30
mesa -  20-35
desertai - 10-18

zodziu - negasdinancios ir tikrai geras kainos/kokybes santykis

reziume: 8/10 - tikrai visai nieko maistas ir vieta.

p.s. smagu, kad kaune be daugirdo atsirado vieta, kur atrodo galima 
bandyti ragauti visa meniu ir pardaug nebijoti susigadinti vakaro kaip 
kokiam portofino.