Tema: Re: apie mikrobanges
Autorius: locked
Data: 2009-06-17 11:48:12
"Fwd" <fwd@one.lt> wrote in message news:h1a6t6$tth$1@trimpas.omnitel.net...
> Dėl skonio receptorių sutinku. Skonio skirtumas tikrai yra, ar dešrelė 
> iškepta ant laužo, ar pakaitinta mikrobanginėje.

nu bet ir randat ka lygint atsiprasant :) tai gal lyginkit kepima su kepimu, 
o ne troskinimu/virimu? nervai nelaiko. ar kas nors gali pakviest 
kompetetingus diskutuotojus joptvaimat? nepriimkit skaudziai.

>Kiaušiniai taip pat neiškepa mikrobanginėje normaliai (bent mano tėvų 
>senoje).

ir neturi nes jie ten nekepa.

> Bet nuo to maistas nepasidaro š :) Nebent š tu laikai neskaniu maistu. 
> Tada kas nors galėtų pasakyti kad keptuvė kenkia sveikatai, nes joje 
> maistas tampa š, o va vakuuminiai gariniai beriebaliniai puodai....
>

skonio reikalas

> "Dex" <virginilijus@one.lt> wrote in message 
> news:h1a598$qu2$1@trimpas.omnitel.net...
>> Bangos privercia molekules judeti, ko pasekoje sukuriama siluma.
>>
>> Tiksliau nezinau, nesigilinau. Tiesa sakant, man ir nereikia i tai
>> gilintis, kad suprasti, kad maistas, pasildytas mikrobangeje, tampa sh.
>> Tai patvirtina mano subjektyvus skonio receptoriai. O teorijai,
>> teigianciai, kad sildymas MB kenkia, as tiesiog pritariu. I jei
>> noreciau, irodyciau, bet kaip sakiau, man neidomu.
>>
>> Dex