Tema: Re: Ar Valtaka yra psichiskai pilnavertis, pakaltinamas ?
Autorius: Dzandzeris
Data: 2009-04-22 18:45:23
niekas nesigincyja, kad anoji valdzia dirbo blogai, bet ar tai suteikia teise dabartinei valdziai dibrti blogai, kaip kad kokiam mokinukui rodant pirstu i kita ir sakant "o jis irgi taip padare" ?
po velniu, sedeti ten virsunelese ir dejuoti, kad zinom zinom ale nieko padaryti negalim ?
pats bukiausias dalykas yra kritinese situacijose ieskoti kaltu vietoj to kad taisyti situacija, o tik po to kaltus vanoti, nes naudos is tokio plano jokios, tik dar blogiau. Zveris klausimus tegul uzdavineja apie tai kas buvo, o as uzduodu klausima apie tai kas DABAR vyksta, o dabar policija byra, o kai subyres visokie atmarozkai pakels vel galvas, jau dabar tam daug pavyzdziu, nes nebaudziamumas gali vis stipreti.
Kuomet problema issprendziama, tuomet jau galima ieskoti kaltu (buvusia valdzia vanoti ir t.t.) ir dar labai svarbu juos siaip jau ir nubausti, atsakomybe turi buti uz rimtas klaidas, ko pas mus valdzioje nera - padaro "klaida" ir viskas tuo baigiasi.

"amenox" <amenox@gmail.com> wrote in message news:gsmjlb$m37$1@trimpas.omnitel.net...
> Na pabandysiu dar karta. :) Dar syk perskaityk auksciau - kai viskas buvo seriama pinigais, visi tylejo nes buvo gerai, kai buvo pradeta aktyviau kistis is valdzios puses, viskas tapo labai blogai. Zveris uzdave gera klausima - ka anksciau veike valdzia? Atsakymas - male sh. Nesakau kad dabartine dirba idealiai, bet valdzia visais laikais bus kalta.