Tema: Re: savadarbė ruginė duona
Autorius: Tomoshokas
Data: 2014-06-16 21:27:01
Ai nkreipk dėmesio čia frau savoje orbitoje sukasi - servetėle jai 
kelias. Tikriausiai fokiškas maistas paveikė bendravimo stilių 
nepataisomai ;):):)

On 16/06/14 16:48, Daiva D. wrote:
> Aš skaičiau viską. Taip pat ir tą, ką tamsta ištrynėte, bandydama
> užmaskuoti savo atsakymo chamiškumą.
> Cituoju:
> ""Daiva D."  parašė naujienų news:lnhtd8$q06$1@trimpas.omnitel.net...
> Yra pirkti sauso raugo. Tuose skyriuose kur visokios želatinos, kepimo
> milteliai, sausos mielės.
> "ALORA"  parašė naujienų news:ln6bfl$ue1$1@trimpas.omnitel.net...
> ačiū už paaiškinimą.
> bet nuo ko tu paskui atsidedi raugo - nuo tešlos, užmaišytos su raugu?
> *Man raugo DE pasidaryti nepavyko, pamėginsiu, gal iš lietuviškų miltų
> pavyks*"
> Citatos pabaiga.
> Bet nieko tokio, gavau gerą pamoką – nebandyk padėti, nes būsi aplotas.
> Atsiminsiu.
> "ALORA"  parašė naujienų news:lnmkcq$i8s$1@trimpas.omnitel.net...
> nereik čia putotis, jei neskaitei viso trydo, nes viskas būtent
> atvirkščiai.
> Raugą pasigamint pavyko iš pirmo karto. Iš 'stringančių' parduotuvinių miltų
> "Daiva D."  wrote in message news:lnkqng$ob3$1@trimpas.omnitel.net...
> Ne, nu tai jo, jeigu nepavyksta pasigaminti, tai nusipirkti vieną kartą
> raugo, o paskui jo turėti visada - tai lygiai tas pats, kas pirkti duoną
> parduotuvėj. O kaip su miltais? parduotuviniai turbūt stringa gerklėj, todėl
> malat natūraliom girnom?