Tema: Re: krienų ir varškės padažas
Autorius: Povilas
Data: 2009-12-09 14:47:55
Siek tiek ne apie tai ko klausei . Gal gali paaiskint kas cia per patiekalas 
tie dideli bulviniai blynai - nesu tikrai niekada tokiu mates ir 
neisivaizduoju kaip juos keptuveje iskept. Kokioje nors krosnyje, tai galiu 
daleist ,kad iamnoma iskept, bet keptuveje, tai niekaip. Per kiek laiko jie 
iskepa ir kodel sakei,kad kepami jie ant aliejaus- argi kaimuose kas nors 
kepimui naudoja alieju?

P.S.O kas link to padazo, tai patarciau det I varske grietine, o veliau 
dadedinet krienus, kol pasieksi norima skoni . As tai visada is akies tokius 
dalykus darau. O vasara  I varskinius padazus prie mesos  arba keptu 
darzoviu ,tai dar ir metu kapotu ivarvolinu.