Tema: Pasi basi. Šimtas antroji savaitė
Autorius: ups!
Data: 2012-04-05 07:40:27

vakar, po repeticijos, nusprendėm aplankyti Suokalbį. Bet Suokalbio
nebuvo. Radom ExLibrisą, prašmatnų, jaukų prancūzišką restoraną su
šefu  - tikru prancūzu, kuris pats gamina tradicinius prancūziškus
patiekalus. Jų pasirinkimas nėra didelis, bet viskas autentiškai
prancūziška, pradedant sūriais, baigiant sraigėmis. Meniu skaitai kaip
feljetoną ir tai iškart pakelia nuotaiką. Muzika taip pat prancūziška.
Kainos irgi. Varijuoja nuo 14 iki 38 litų.  Bet, norint pasidaryti sau
šventę, nebūtina važiuoti į Prancūziją.  

-- 
Komentuoju straipsnį http://www.culture.lt/lmenas/?st_id=19530