Tema: Re: Kreivio tinklaraštis
Autorius: Faktas
Data: 2010-08-26 12:22:49
nu skaitom,
pirma pastraipa, kad lietuvai buvo vėžys ir kad reikėjo iškart tokius žodžius pasakyt, kurie prilygo chemotrapijai, nes kitaip - devalvacija.

kiek atsimenu kblius visa kalbejo, kad jokia devalvacija negrasia, ar klystu?
taip pat ir tokiu "Dažniausiai girdime pamastymus, esą jei krizės pradžioje A. Kubilius nebūtų gąsdinęs visuomenės, šiandien turėtume žymiai didesnį ekonomikos augimą. "
negirdėjau. girdėjau, kad jei nebūtų šūdų primalęs su visokiais naktiniais mokesčių uždėjimais, vėl atkeitimais ir naujais uždėjimais, tai turėtume mažiau bankrotų.
taip pat girdėjau, kad kol jis oppozicijojs kartu su kirkilu priiminėjo istatymus ir svaistymus tai viskas gerai buvo, o kai atejo i valdzia tai staiga pareiske, kad anie viska issvaiste, o jis niekam nepritare, cia tik uz ji kazkas gal balsavo.

toliau raso, kad lietuvoj nuosmukis truko trumpiausiai. čia išvis atitrukusio nuo gyvenimo tik į kažkokias lentelės žiūrinčio pasakymas. 
į kokią šalį nuvažiuok, niekas jokios krizės nejaučia, o pas mus tai nežino kaip pragyvent, kai atlyginimai mažinami, iš darbų meta, vėl grįžta visi mokėjimai vokeliuose ir t.t.

toliau bile ką šneka apie automobilius ir indėlius išversdamas tą pačią tiesą kitais žodžiais kad jau tipo kažką savo įrodo.

pagalba verslui labai įdomi: rašo, kad 10000 įmonių gavo kažkokią pagalbą. tai irgi tik įrodo, jog nesugebėjo padaryti nieko gero verslui: su savo politika ir mokesčiais juos privedė prie kracho, o tada bandė kas penktą įmonę gaivinti kažkokiom pagalbom.

toliau statybininkų trūkumas. pats pripažįsta kad nieko nesupranta.
jam nedaeina, kad su savo tais psd padare, jog visi nelegaliai dirbantys statybininkai dabar uzsiregistravo ir dar plius is darbo birzos gauna pinigus, o dirba ir toliau nelegaliai.
nedaeina kad su savo istatymais padare, jog pensininkui geriau prasyt jog ji atleistu ir toliau dirbt nelegaliai, nei legaliai ir nuo atlyginimo sumoket mokescius, kad mamom is pradziu buvo istatymas, kad apsimokejo paciai sumoketi mokescius uz keliu men atlyginima, kad veliau gaut daugiau, o dabar padare, kad pradirbus 7men isvis nieko negauna
ir t.t.
nusibodo rasyt, ka nors konkreciau parasyk be ziuret toliau.

"Blynas" <blynasTRINTI@gmail.com> wrote in message news:i559is$bk9$1@trimpas.omnitel.net...
> Na, gali skaityti žemiau sakinio "Tačiau objektyvumo dėlei tebūnie išklausyta ir kita pusė.".
> 
> "Faktas" <Faktas_istrinti_@delfi.lt> parašė naujienų news:i556f1$6h7$1@trimpas.omnitel.net...
>> nu tai tu parašyk konkrečiai kuris čia jo sakinys tau atrodo daug tiesos, o ne tiesiog: tame yra. 
>> nes jei paskui pasirodys, kad toks: "Žiniasklaida pilna bankų analitikų sparnuotų frazių, kaip antai, „trumpąjį sujungimą sukėlę elektrikai“ "
>> tai tada sutinku iškart.