Tema: Re: Cholesterolis
Autorius: ALORA
Data: 2012-02-02 13:53:34
kartais jos būna netgi labai akivaizdžios, bet žmogus nuo lopšio laikų įsitikinęs, kad tai gerai :) kaip kad manymas, kad sūdytas ar 
rūkytas lašiakas yra blogai. Arba, kad bulvė yra blogai. O iš tikrųjų, spirgai yra blogai ir riebaluose virtos bulvės, bet iš esmės 
patys produktai yra visai geri. arba vieną atvejį neseniai teko stebėti - apkūnus pacientas gydytojai aiškino, kad valgo tik žuvį, 
bet vis tiek storėja. O kaip jis tą žuvį valgo - ogi apvolioja miltuose arba tešloje ir į fritiūrinę arba kepa riebaluose. O toks 
paruošimo būdas žuviai suteikia antra tiek, jeigu ne daugiau, tuščių kalorijų

"Ruta" <rutapeter@online.de> wrote in message news:jgdpdo$p8t$1@trimpas.omnitel.net...
> Blogybės mityboje kartais yra sunkiai pastebimos, kol nepradedi labai atidžiai ir sąžiningai stebėti, ką ir kaip valgai... Ir 
> įtariu, kad ne sūdytuose lašiniuose bėda (beje, lašiniai, kiek žinau, visiškai reabilituoti kaip sveikas maisto produktas - na, 
> kalorijų prasme tai jų kiek ten buvo, tiek ir liko, bet visais kitais atžvilgiais, tame tarpe ir dėl cholesterolio).
>
> Pvz., valgai visada TIK namuose gamintą maistą? Esi išsinagrinėjęs visų produktų, kuriuos perki, sudėti? Įtariu, kad ne :)
>