Tema: AW: Sultys-nebesveika?
Autorius: ALORA
Data: 2010-03-06 22:21:33
diabeto atžvilgiu skirtumo nėra gliukozė ar fruktozė. Aš irgi manau, kad 
nesergant diabetu, tiek sulčių išgerti neįmanoma, kad kažkiom susirgti :) o 
sergant tai iš esmės kenkia viskas :)

"Daiva D." <ddaiva@gmail.com> schrieb im Newsbeitrag 
news:hmuacf$hg4$1@trimpas.omnitel.net...
> Morkos dideliais kiekiais kažkiek gadina kepenis, burokėliuose iš tikrųjų 
> daug gliukozės - o šiaip visokiuose vaisiuose ir uogose tai gal vis dėlto 
> daugiau fruktozė negu gliukozė, nors nežinau ar šiuo atveju yra skirtumas.
> Nemanau, kad žmonės išgeria tiek daug natūralių sulčių, kad net pakenktų 
> :) Aš pvz. labai mėgstu daržovių sultis - pomidorai, morkos, salierai, 
> agurkai. Bet neskiestos man per tirštos.