Tema: Re: Del buvusios temos apie notaru atlygi
Autorius: Gintas
Data: 2012-09-23 16:22:55
a) notaro uzdarbis susideda ne tiktai is atlygio , gauto uz sutarciu rengima. Yra dar ir sutarciu tvirtinimas:)  Tad neverta diskutuot apie 160lt per savaite :)
b) istatymo numatytos ribos visiskai  kitos: nesudetingos sutarties PUSLAPIS-2lt, uz sudetingos visa projekta 50-100lt. Belieka nuspresti, ar sablono panaudojima priskirsime prie sudetingu. Netgi jeigu prie sudetingu-kodel ta, sablonine sutartis prie maksimaliai sudetingu?

Tiek to. Neverta daugiau diskutuoti-patys mokam, patys trimituojam, kad kainos neatinka masiu vidutines algos. Juokingiausia, kad kai kurie netgi vagis taip pateisina: "na, ka padarysi-vagims irgi gyvent reikia" :) 




"Tomas" <info@nigeria.gov> wrote in message news:k3mshv$cob$1@trimpas.omnitel.net...
> Istatymu ivertintas. Tu gi nesigilini, kodel istatymas ivertino maximalios apimties sutarties rengima max tik 100 Lt? Tau rupi tik kodel uzh minimalios apimties sutarti moki net 100 Lt? O notarui gyvent tai reikia. Ruoshia zhmogus rimta sutarti 3 dienas gal, o dar lenda visokie mielochnikai ir trukdo, del ko ta rimta sutartis ishsitemps iki savaites. Tai jis turi ish tokiu kaip tu (sakykim 20 per savaite) rinkt po 3 litus, o uzh savaites darba gaut 100 litu? Itogo - 160 Lt per savaite? Pajeme ish taves tik 100 Lt, viskas istatymo numatytose ribose, nu ir nusiramink. O jei manai, kad per daug - reikejo ta 100 pripliusuot pirkejui prie garazho kainos.
> 
>