Tema: Re: Del buvusios temos apie notaru atlygi
Autorius: Gintas
Data: 2012-09-23 13:57:48
ar teisingai supratau tamsta? Irasyt i sablona pirkejo ir pardavejo duomenis uzima tiek pat daug laiko ir yra tiek pat  sudetinga, kaip ir paruosti visiskai nestandartine sutarti, nes uz sabloniskos sutarties projekta (uz atspausdinima-imama atskirai) imamas lygiai leistinas maksimumas kaip ir uz sudetingos ir nestandartines sutarties ruosima, kuris istatymu ivertintas IKI 100Lt. Ta prasme-tau jokio skirtumo ner darbo sanaudose ir sudetingume-ar i kompiuterini sablona irasyt dvieju asmenu duomenis ar paruost nauja, nestandartini sutarties projekta, kuris sutarties salims parodomas, pries tvirtinant PAGRINDINE sutarti (anot teisingumo ministerijos)  



"Tomas" <info@nigeria.gov> wrote in message news:k3mo48$9vl$1@trimpas.omnitel.net...
> Tokie darbai blashko, neduoda susikaupti rimtesniems darbams ir uzhpisa. Zmogus ne robotas, jam reik laiko persijungt nuo vieno darbo prie kito, tai yra laikas, ir kaina visishkai saikinga. 
> 
> "Gintas" <manosoftasTRINK@gmail.com> wrote in message news:k3mgol$64v$1@trimpas.omnitel.net...
> 
>> O gal manai, kad parengti pakartotine pardavimo sutarti tam paciam objektui , nepraejus nei menesiui, buvo labai sudetinga ir tai pareikalavo dideliu laiko sanaudu? Taip manai?
>