Tema: Re: Azuoline degtine
Autorius: Povilas
Data: 2013-03-28 17:28:53
Na,tai atsidaryk prie progos :)

"Sail" <sail_windsurfing@yahoo.com> wrote in message 
news:kj0ojf$63u$1@trimpas.omnitel.net...
> Tikras, tik retai atsidarau.
>
> "Povilas" <nomail@mail.com> wrote in message 
> news:kiv914$98c$1@trimpas.omnitel.net...
>> Pastas tikras?
>>
>> "Sail" <sail_windsurfing@yahoo.com> wrote in message 
>> news:kiu669$371$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Galim, kodel gi ne.
>>>
>>> Visa iranga voliojasi, bet tinginys kamuoja.
>>> Nenoriu chalturint, jei daryt, tai tvarkingai. O tvarkingai daryt tai 
>>> yra ka veikti.
>>>
>>> "Povilas" <nomail@mail.com> wrote in message 
>>> news:kisfbq$pdp$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>
>>>> "Sail" <sail_windsurfing@yahoo.com> wrote in message 
>>>> news:kis28m$9pp$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> Kada nors padarysiu tą eksperimentą full scale, tiek iš grūdų, tiek iš 
>>>>> vynuogių. Kai rankos prieis.
>>>>
>>>> Kai bandys rankos eis link to,tai gal padarykime strielke?
>>>>
>>>>>
>>>>> O skonis samagono ir kvapas tiesiog virsta į viskio skonį ir kvapą. Va 
>>>>> toks ir pokytis.
>>>>
>>>> Kiek laikei,kai tikrai pradingo aitrumas ir palko tik minkstas ir 
>>>> subalansuotas aromatas?Kokios talpos statinese laikei, ar esi 
>>>> pastebeje,kad skirtingos talpos statines skirtingai veikia ta pati 
>>>> turini?
>>>>
>>>>>
>>>>> Jei būtų vynuogių distiliatas, tai kaip kinieciai minėjo - artėtume 
>>>>> link konjako. Tik kad statinė lietuviško ąžuolo, ir vynuogės ne šiltų 
>>>>> kraštų.
>>>>
>>>> Nezinau is kokio azuolo man padare statines, bet po 4 men, vienos is ju 
>>>> turinys jau igauna vaniles kvapa ir kazkoki tai ypatingai svelnu 
>>>> aromata ir dieviska spalva!
>>>>
>>>
>>>
>>
>
>