Tema: Re: Azuoline degtine
Autorius: Sail
Data: 2013-03-28 09:42:01
Tai pagal mokslus nauja statine, nors ir deginta, turi numirkyt. Vandeniu 
ilgiau, keiciant du kart per savaite, arba panaudoji netinkama germui 
produkta is namines gamybos, tada trumpiau.

Aitrumas pas mane atsirado po metu. Galvojau sugedo, bet vakar paragavau - 
panasu aitrumas vel dingo ir produktas bresta toliau.
Ka gi, ziuresim kuo baigsis. Itariu arba isgrauos, arba isragausiu.

"Povilas" <nomail@mail.com> wrote in message 
news:kiv9ba$9gn$1@trimpas.omnitel.net...
> Ka as pastebejau is savo neilgos praktikos,kad pabuves statineje,jis nors 
> ir gretai igavo fantastine spalva,bet atsirado kazkoks aitrumas,kuris 
> kanda liezuvi.Opries tai produktas turejo puiku aromata ir buvo 
> "minkstutis".
> O del statine,tai gamintjas man patare nelaikyti ilgau kaip pusmeti,jei 
> statine naudojama pirma karta.Tiesa,statine yra isdegta is vidaus,tai gal 
> nuo to yra tas astrumas?!
>
> "Justas" <mute@localhost.net> wrote in message 
> news:kit5m6$di0$1@trimpas.omnitel.net...
>> Nieko bendro as su gamintojais neturiu, paprasciausiai naudoju tas 
>> statines nemazai metu. Kokie tie mano patarimai priestaringi? Nelabai ir 
>> dalinau as tuos patarimus. Kad nereikia specialiai paruosti ir abdirbti? 
>> Na jei mirkymas vandenyje yra spec apdirbimas tada jo.
>> Paprasciausiai norejau pamineti, kad azuolinese statinese laikomas 
>> alkoholis po metu, dvieju, dar nera tinkamas gerti.
>>
>> 2013.03.26 20:55, Povilas rašė:
>>> Norejau pasiteirauti is kur tokios zinios apie azuolines statines : ar
>>> esi artimas kazkuriam tai is gamintoju ar tai yra profesionalios zinios?
>>> Kai domejausi kas LT gamina kokybiskas statines, tai teradau tik 2
>>> gamintojus .O kai pasiklausinejau pas kitus vartotojus,tai teliko tik
>>> vienas.Ir stai po keliu pokalbiu-pasitarimu su juo,isgirdau visai
>>> kitokius patarimus del statiniu apdirbimo ir naudojimo,nei tie,kuriuos
>>> cia pateikei Tamsta.Stai ka ir norejau suzinot,nes ruosiuosi pradet
>>> kolekcionuoti gerimus stainaitese.
>>>
>>> "Justas" <mute@localhost.net> wrote in message
>>> news:kisj35$srf$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Nelabai supratau, kas cia noreta pasakyt
>>>>
>>>> 2013.03.26 17:32, Povilas rašė:
>>>>> Tamsta esi katro is dvieju Lietuvos backu gamintoju atstovas,kad 
>>>>> tokius
>>>>> grieztus teiginius meti i eteri : marijampolinio ar is Anglininku,o 
>>>>> gal
>>>>> yra dar kazkas kas gaminti moka?
>>>>>
>>>>> "Justas" <mute@localhost.net> wrote in message
>>>>> news:kis2ep$a10$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>> spiritinio skyscio laikymas azuolinej backoj turi buti minimum 2.5-3
>>>>>> metai, 3 metai jei tai nauja backa ir niekaip jos ten specialiai 
>>>>>> ruost
>>>>>> nereikia. paankstinus ir skonis ir poveikis sveikatai ner labai geri,
>>>>>> svelniai tariant. pagreitint galima su centrifuga, bet ja visu pirma
>>>>>> reikia turet.
>>>>>>
>>>>>> o tu, kam karstelejes skonis is azuolo yra normalu siulau maziau
>>>>>> klausyt ir pasiskaityt apie situos dalykus normaliuose saltiniuose.
>>>>>>
>>>>>> 2013.03.26 13:38, shimtas kinieciu rašė:
>>>>>>> o jeigu dar vodke ish vinogiu.. ;)
>>>>>>>
>>>>>>> "ALORA"  wrote in message news:kis148$85t$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>>>
>>>>>>> tai koks gi ten tas skonis? Karstelėjęs iš ąžuolo - normalu. Bet
>>>>>>> va, jei
>>>>>>> vodkė laikoma statinėj, kurioje prieš tai laikytas vynas, turėtų būt
>>>>>>> visai
>>>>>>> interepiasnas skonis
>>>>>>>
>>>>>>> "Sail"  wrote in message news:kirvgs$685$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>>>
>>>>>>> O tu palaikyk gera namine azuolinej backoj, ir pamatysi, kas per
>>>>>>> transformacija. Tik backa pries tai paruost reikia, arba nuo vyno
>>>>>>> turi but.
>>>>>>>
>>>>>>> Tiesa, dabar po metu laikymo atsirado kazkoks karstelejes skonis, 
>>>>>>> bet
>>>>>>> gal
>>>>>>> cia tik etapas, ziuresiu, kas toliau desis.
>>>>>>>
>>>>>>> Tik sunku patiket, kad vilniaus degtine 10 metu kazka backose laikyt
>>>>>>> gali.
>>>>>>> Cia gi jau gera viski padaryt galima.
>>>>>
>>>
>