Tema: Re: Azuoline degtine
Autorius: Sail
Data: 2013-03-28 09:39:43
Tikras, tik retai atsidarau.

"Povilas" <nomail@mail.com> wrote in message 
news:kiv914$98c$1@trimpas.omnitel.net...
> Pastas tikras?
>
> "Sail" <sail_windsurfing@yahoo.com> wrote in message 
> news:kiu669$371$1@trimpas.omnitel.net...
>> Galim, kodel gi ne.
>>
>> Visa iranga voliojasi, bet tinginys kamuoja.
>> Nenoriu chalturint, jei daryt, tai tvarkingai. O tvarkingai daryt tai yra 
>> ka veikti.
>>
>> "Povilas" <nomail@mail.com> wrote in message 
>> news:kisfbq$pdp$1@trimpas.omnitel.net...
>>>
>>> "Sail" <sail_windsurfing@yahoo.com> wrote in message 
>>> news:kis28m$9pp$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Kada nors padarysiu tą eksperimentą full scale, tiek iš grūdų, tiek iš 
>>>> vynuogių. Kai rankos prieis.
>>>
>>> Kai bandys rankos eis link to,tai gal padarykime strielke?
>>>
>>>>
>>>> O skonis samagono ir kvapas tiesiog virsta į viskio skonį ir kvapą. Va 
>>>> toks ir pokytis.
>>>
>>> Kiek laikei,kai tikrai pradingo aitrumas ir palko tik minkstas ir 
>>> subalansuotas aromatas?Kokios talpos statinese laikei, ar esi 
>>> pastebeje,kad skirtingos talpos statines skirtingai veikia ta pati 
>>> turini?
>>>
>>>>
>>>> Jei būtų vynuogių distiliatas, tai kaip kinieciai minėjo - artėtume 
>>>> link konjako. Tik kad statinė lietuviško ąžuolo, ir vynuogės ne šiltų 
>>>> kraštų.
>>>
>>> Nezinau is kokio azuolo man padare statines, bet po 4 men, vienos is ju 
>>> turinys jau igauna vaniles kvapa ir kazkoki tai ypatingai svelnu aromata 
>>> ir dieviska spalva!
>>>
>>
>>
>