Tema: Re: Azuoline degtine
Autorius: shimtas kinieciu
Data: 2013-03-26 14:39:45
o jeigu dar vodke ish vinogiu.. ;)

"ALORA"  wrote in message news:kis148$85t$1@trimpas.omnitel.net...

tai koks gi ten tas skonis? Karstelėjęs iš ąžuolo - normalu. Bet va, jei
vodkė laikoma statinėj, kurioje prieš tai laikytas vynas, turėtų būt visai
interepiasnas skonis

"Sail"  wrote in message news:kirvgs$685$1@trimpas.omnitel.net...

O tu palaikyk gera namine azuolinej backoj, ir pamatysi, kas per
transformacija. Tik backa pries tai paruost reikia, arba nuo vyno turi but.

Tiesa, dabar po metu laikymo atsirado kazkoks karstelejes skonis, bet gal
cia tik etapas, ziuresiu, kas toliau desis.

Tik sunku patiket, kad vilniaus degtine 10 metu kazka backose laikyt gali.
Cia gi jau gera viski padaryt galima.