Tema: Re: Azuoline degtine
Autorius: Sail
Data: 2013-03-27 15:08:08
Nu bet uzpatentuot gamybos procesa, kuris ekskliuzyviai vienam subjektui 
leistu spiritinius gerimus laikyt azuolinej statinej ir po to pardavinet jau 
neiseitu itariu?

Tiesiog ta daikta vadint Cognac imanoma uzdrausti, o vadint Brandy irgi 
itariu jau neiseis.

"eSSas" <trach@tibid.ax> wrote in message 
news:kiun15$lu0$1@trimpas.omnitel.net...
> On 3/27/2013 11:47 AM, ALORA wrote:
>> gamina toliau savo šampaną, tik birzgalo pavadinimą pakeitė (ps - mano
>> neišlavintam skoniui šampanas ne ką ne mažesnis birzgalas nei mūsų
>> putojantis vynas). O technologija praktiškai identiška. Tad jei problema
>
> Koks primityvus "perspjovimo" supratimas. Tarybinio stiliaus 
> samarliakizmas gavosi, o ne perspjovimas.
>
>> būtų ta, ąžuolinė degtinė, kur net pavadinime nefigūruoja joks brendis,
>> viskis ar burbonas, šioje vietoje neturėtų kliūti.
>
> Gal. O gal ir ne. Bo patentu teise su buitiska logika santykiauja gana 
> iskreiptais budais.
>
>> Vokietijoj taip teko stebėt Niurnbergo dešrelių atvejį - anksčiau bet
>> kuri dešrinė galėjo gaminti dešreles, kurias vadino Niurnbergo. Paskui
>> kažkoks gudrutis tai užpatentavo su pavadinimu ir receptu. Kitos
>> dešrelės toliau tebėra, bet pavadinimas kažkiek pakeistas. Čia tas pats,
>> kas jei kas nors imtų ir užpatentuotų cepelinus ar šaltibarščius
>
> Minties pabaiga tiesiogiai priestarauja jos pradziai. Ne "desreles" gi 
> patentavo, o "Niurnbergo desreles".
>
> O dar galima patentuot gamybos buda ir daug kitu smagiu dalyku, po kuriu 
> partizanai nervingai ruko kamputyje
>
> S.
>
>>> šampanistus tai perspjovė
>>
>> Būtų smalsu sužinot perspjovimo turinį ir detales
>