Tema: Re: Azuoline degtine
Autorius: Justas
Data: 2013-03-26 19:41:09
Nelabai supratau, kas cia noreta pasakyt

2013.03.26 17:32, Povilas rašė:
> Tamsta esi katro is dvieju Lietuvos backu gamintoju atstovas,kad tokius
> grieztus teiginius meti i eteri : marijampolinio ar is Anglininku,o gal
> yra dar kazkas kas gaminti moka?
>
> "Justas" <mute@localhost.net> wrote in message
> news:kis2ep$a10$1@trimpas.omnitel.net...
>> spiritinio skyscio laikymas azuolinej backoj turi buti minimum 2.5-3
>> metai, 3 metai jei tai nauja backa ir niekaip jos ten specialiai ruost
>> nereikia. paankstinus ir skonis ir poveikis sveikatai ner labai geri,
>> svelniai tariant. pagreitint galima su centrifuga, bet ja visu pirma
>> reikia turet.
>>
>> o tu, kam karstelejes skonis is azuolo yra normalu siulau maziau
>> klausyt ir pasiskaityt apie situos dalykus normaliuose saltiniuose.
>>
>> 2013.03.26 13:38, shimtas kinieciu rašė:
>>> o jeigu dar vodke ish vinogiu.. ;)
>>>
>>> "ALORA"  wrote in message news:kis148$85t$1@trimpas.omnitel.net...
>>>
>>> tai koks gi ten tas skonis? Karstelėjęs iš ąžuolo - normalu. Bet va, jei
>>> vodkė laikoma statinėj, kurioje prieš tai laikytas vynas, turėtų būt
>>> visai
>>> interepiasnas skonis
>>>
>>> "Sail"  wrote in message news:kirvgs$685$1@trimpas.omnitel.net...
>>>
>>> O tu palaikyk gera namine azuolinej backoj, ir pamatysi, kas per
>>> transformacija. Tik backa pries tai paruost reikia, arba nuo vyno
>>> turi but.
>>>
>>> Tiesa, dabar po metu laikymo atsirado kazkoks karstelejes skonis, bet
>>> gal
>>> cia tik etapas, ziuresiu, kas toliau desis.
>>>
>>> Tik sunku patiket, kad vilniaus degtine 10 metu kazka backose laikyt
>>> gali.
>>> Cia gi jau gera viski padaryt galima.
>