Tema: Re: Azuoline degtine
Autorius: Povilas
Data: 2013-03-27 20:07:48
Pastas tikras?

"Sail" <sail_windsurfing@yahoo.com> wrote in message 
news:kiu669$371$1@trimpas.omnitel.net...
> Galim, kodel gi ne.
>
> Visa iranga voliojasi, bet tinginys kamuoja.
> Nenoriu chalturint, jei daryt, tai tvarkingai. O tvarkingai daryt tai yra 
> ka veikti.
>
> "Povilas" <nomail@mail.com> wrote in message 
> news:kisfbq$pdp$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>> "Sail" <sail_windsurfing@yahoo.com> wrote in message 
>> news:kis28m$9pp$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Kada nors padarysiu tą eksperimentą full scale, tiek iš grūdų, tiek iš 
>>> vynuogių. Kai rankos prieis.
>>
>> Kai bandys rankos eis link to,tai gal padarykime strielke?
>>
>>>
>>> O skonis samagono ir kvapas tiesiog virsta į viskio skonį ir kvapą. Va 
>>> toks ir pokytis.
>>
>> Kiek laikei,kai tikrai pradingo aitrumas ir palko tik minkstas ir 
>> subalansuotas aromatas?Kokios talpos statinese laikei, ar esi 
>> pastebeje,kad skirtingos talpos statines skirtingai veikia ta pati 
>> turini?
>>
>>>
>>> Jei būtų vynuogių distiliatas, tai kaip kinieciai minėjo - artėtume link 
>>> konjako. Tik kad statinė lietuviško ąžuolo, ir vynuogės ne šiltų kraštų.
>>
>> Nezinau is kokio azuolo man padare statines, bet po 4 men, vienos is ju 
>> turinys jau igauna vaniles kvapa ir kazkoki tai ypatingai svelnu aromata 
>> ir dieviska spalva!
>>
>
>